Nieuwsbericht
Familiedag 16 juni

aanwezig 9.30 uur

Eigen voetbalkleren graag aan doen

 
F5 Hut

Laatste nieuws

Thu 24 May
Toernooi Peize TWEEDE PRIJS

Tweede op het toernooi van Peize

 

Ons eerste en enige toernooi was in Peize, zond...

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

ONR F5 EENRUM F2 3-2

Sun 01 Apr, 09:58


Zaterdag 31 maart 2007

 

ONR F5 – Eenrum F2

 

Na twee keer op rij wat minder goed gescoord te hebben en Roelf er niet zou zijn, was het best een beetje spannend deze thuis wedstrijd. Er moest toch een keer weer een winstpuntje te pakken zijn. En een keertje verliezen is helemaal niet erg, zeker niet als de tegenpartij veel groter is, want je ziet maar dat je daar veel van leert. Nu was de uitslag dit keer niet hoog maar wel goed, heel goed kan ik jullie al vast verklappen.

 

We waren er allemaal, behalve Roelf die moest zelf voetballen. We hebben ook met zijn allen hartstikke goed gespeeld het was echt spannend, kan ik voor de thuisblijvers vermelden. Al snel in het begin een prachtige doorbraak van Mees die er meteen 1-0 van maakte. De verdediging, met Mathijs en Ruben, deed erg hun best om Ward, die natuurlijk in het doel stond, te helpen bij een aantal pittige schoten. Dan zo op de helft van de eerste helft passeert Stijn heel erg mooi de langste jongen van de tegenpartij, echt wel een kop groter, en haalt uit naar het doel. Helaas op de keeper, maar deze laat de bal weer los en via Karen naar Mees die er 2-0 van maakte.

 

Eerum liet dit niet op zich zitten en passeerde met hoge snelheid het hele midden veld, en maakte er 2-1 van, gelukkig tijd voor ranja. We konden met zijn allen even uitblazen. Het middenveld heeft het hartstikke druk gehad, en we staan voor, dik! Merijn, Stef en Anniek komt bijna niemand voorbij en dan als redder hebben we Ward die een paar mooie schoten gestopt heeft.

 

Direct na het fluitsignaal van de tweede helft heeft Merijn een prachtige actie met Karen, maar helaas deze keer werd er niet gescoord. Ik denk dat we allemaal een beetje van slag zijn, want oh jee! Een doelpunt voor Eerum. 2-2.

 

Wat nu,.. gewoon doorgaan en heel goed verdedigen. En dat hebben ze gedaan. Met zijn allen. Zo hebben ze ook met zijn allen goed overgespeeld als we wel de bal hadden, maar de tegenstanders werden maar niet moe, en wij ook niet want vlak voor het eind nog een prachtige bal van achter het veld langs de zijkant prachtig buitenom gespeeld, als echt profs met als eind het doel van de tegenstanders. Mees had hem er in geschopt. Gelukkig 3-2!

 

Super gespeeld ik denk dat ik namens alle papa’s en mama’s spreek als ik zeg dat het heel spannend was en dat jullie verdiend gewonnen hebben.

 

GOED GEDAAN!

 

 



 

 

 








Terug
 
 
 
 
 
Sponsorgalerie